Kabinväska

Köp kabinväska fraktfritt och med snabba leveranser!

Våra kabinväskor får plats att tas med in i kabinen på planet så att du slipper att checka in dina ägodelar.

Sas | Kabinväskor med datorfack | Resväskor | Startsida

Visa Mer..
Visa Mindre
Kabinväskor

Ska du på en kortare affärsresa eller reser ofta privat? Oavsett så kan det vara en god idé att investera i en praktisk och lätt kabinväska. Kabinväskan kan också fungera som ett utmärkt komplement till resväskan som du checkar in och i den kan du förvara dina mest personliga och värdefulla tillhörigheter som du hellre tar med dig i kabinen på resan.

Hos oss finner du ett mycket stort urval av kabinväskor i olika designer och storlekar från marknadsledande aktörer. Du hittar kabinväskor i olika prisklasser med den gemensamma nämnaren att du får hög kvalitet för varje prislapp. Valmöjligheterna är många och du kan välja fritt utifrån just dina behov. Letar du efter en kabinväska med två hjul eller fyra? Föredrar du en hård eller mjuk kabinväska? Här kan du i lugn och ro gå igenom sortimentet och justera filtren utifrån dina önskemål. När du hittat en väska som passar dig kan du enkelt få dem levererad hem till dig. Efter att du tittat närmare och provat vajper kan du skicka tillbaka den utan extra kostnad om det skulle vara så att den inte mötte dina förväntningar. Tänk på att en bra resväska följer med dig under många år i livet.

Ska jag välja hård eller mjuk kabinväska?

Ska du bara resa med kläder och andra inte särskilt ömtåliga föremål brukar vi rekommendera en mjuk kabinväska av den enkla anledningen att den ofta är lite smidigare och enklare att resa med. Har du däremot värdefull elektronik eller andra ömtåliga prylar med dig kan det vara bra med en hård kabinväska, som ger ett bättre skydd.

Olika prisklasser för kabinväskor

Som du kan se har vi en variation av priser på olika kabinväskor här på Vajper.com. Ofta är det materialet och själva vikten på vajper som styr priset. En tumregel är att ju lättare kabinväska, desto dyrare är den. Säkerhetskomponenter som TSA-lås och bekvämligheter som dubbelhjul kan också spela viss roll när det kommer till pris för kabinväskor.

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-1 av 248

Stigande ordning
Sida
Per sida
© 2023 Copyright Vajper förbehåller sig alla rättigheter.