Shoppingvagn

Shoppingvagnar på hjul


En shoppingvagn på hjul är ditt bästa hjälpmedel när du handlar. Varför bära hem maten när du kan dra den enkelt och smidigt med en snygg shoppingvagn? Shoppingvagnar på hjul underlättar för dig i vardagen och är ett ergonomiskt alternativ jämfört med att belasta armar, rygg och axlar när du bär hem tunga matvaror. Du kan också använda din shoppingvagn till andra ändamål än storhandling, till exempel att ta med till parken för picknick med vännerna, för barnfamiljen att ta med på utflykt eller för festivalbesökaren som smidigt vill transportera packning och andra tillbehör. En praktisk och rymlig dramatenvagn gör att du enkelt kan packa med allt du behöver i en och samma väska. Välj mellan större eller mindre väskor i sortimentet och mellan vagnar med två, fyra eller sex hjul. Våra trendiga vagnar passar människor i alla åldrar.

Visa Mer..
Visa Mindre
Shoppingvagn

Är du på jakt efter en väska som underlättar när du är och storhandlar eller bara är ute och shoppar? I så fall är en shoppingvagn, även kallad Dramaten (dra-maten), något för dig. En shoppingvagn passar alla och inte sällan den som bor i stan och inte tar med bilen när det är dags för shoppingturen. Hos oss på vajper.com hittar du flera olika modeller från Rolser i olika prisklasser. Vi har shoppingvagnar med 2 hjul, 4 hjul och till och med varianter som har 6 hjul.

Gemensamt för alla shoppingvagnar är att de har flera praktiska funktioner som underlättar bärandet av varor. Du slipper belasta armar och rygg och rullar enkelt med dig dina varor oavsett om det är en kortare eller längre promenad.

Dramatenvagnarna har blivit allt mer populära även bland den yngre målgruppen som värderar hållbarhet högt. Många låter bilen stå och lastar istället sina varor i shoppingvagnen. Shoppingvagnarna från Rolser är alla tillverkade i slitstarkt material och varar länge. Så räkna med att vagnen följer med dig många år genom livet.

Vi hittade inga produkter för ditt val.
© 2024 Copyright Vajper förbehåller sig alla rättigheter.