Resväska 100 liter

När du står inför en lång resa eller ett stort äventyr behöver du en pålitlig följeslagare. Hos oss hittar du just det – den optimala resväskan med 100 liters kapacitet. Perfekt för dig som vill kombinera rymlighet med stil och hållbarhet. Oavsett om du föredrar hårda eller mjuka resväskor, så har vi ett utbud som möter dina krav. Utrustade med hjul för enkel förflyttning och många med säkerhetsfunktioner som TSA-lås, erbjuder vi en resväska som inte bara skyddar dina saker, utan också förgyller din resa.

120 Liter | 100 Liter |  90 Liter |  80 Liter | 70 Liter  | 65 Liter | 60 Liter|  50 Liter

 

Visa Mer..
Visa Mindre

En 100 liters resväska ger gott om utrymme för packning, vare sig du är ute efter en längre semester, affärsresa eller en resa med massor av souvenirer. I vårt utbud finns både mjuka och hårda resväskor i denna storlek, vilket säkerställer att det finns en design för varje smak.

Hårda resväskor i 100-liter utförande ger det extra skyddet många söker, med robusta material som polykarbonat eller ABS. För dig som söker flexibilitet i packningen, kanske efter en shoppingtur, är mjuka resväskor idealiska.

En bra resväska handlar dock inte enbart om utrymme. Bekvämlighet är nyckeln. Därför har resväskor i vårt sortiment hjul, vilket underlättar din förflyttning på flygplatser, tågstationer och genom stadens gator.

Estetik och design är också väsentliga. Vare sig du är ute efter en tidlös svart resväska, en elegant silverfärgad eller kanske en mer färgstark variant som röd, blå eller grön, har vi något som kommer att fånga din uppmärksamhet.

Och om du behöver en annan storlek än 100 liter? Inga bekymmer. Vårt sortiment spänner från 120 liter ner till 50 liter, inklusive alla storlekar däremellan, så du kommer utan tvekan hitta din idealiska resväska hos oss.

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-1 av 6

Fallande ordning
Sida
Per sida
© 2024 Copyright Vajper förbehåller sig alla rättigheter.