Resväska 80 liter

Utforska vårt sortiment av resväskor på 80 liter som kombinerar stil med hållbarhet och funktionalitet. Denna väska är idealisk för dig som söker generöst utrymme men samtidigt vill ha smidighet och elegans. Oavsett om du gillar mjuka eller hårda material, har vi i vårt utbud av 80 L resväskor något som passar varje resenärs behov. Lämna bekymren om överpackning bakom dig och res med förtroende!

120 L | 100 Liter |  90 Liter |  80 Liter | 70 Liter  | 65 Liter | 60 Liter|  50 Liter

 

Visa Mer..
Visa Mindre

Storleken på en resväska är avgörande när det kommer till att välja den rätta. En resväska på 80 liter erbjuder en perfekt balans mellan storlek och bärbarhet, vilket gör den utmärkt för både medellånga och längre resor. Låt oss ta en närmare titt på vad som gör 80 L väskor så unika.


Varför välja en 80 liters resväska?


En 80 liters resväska är perfekt balanserad - inte för stor, inte för liten. Den är idealisk för en veckolång semester eller en längre affärsresa, och ger dig gott om plats för allt du behöver packa, från kläder till värdefulla föremål.


Material och design


Vi erbjuder 80 liters väskor i både mjuka och hårda utföranden. Mjuka resväskor är flexibla och anpassar sig enkelt till olika utrymmen, samtidigt som de är lätta att hantera – en fördel när du snabbt ska ta dig genom en flygplatsterminal eller tågstation. Hårda resväskor ger däremot ett bättre skydd mot stötar och är ofta vattentäta, vilket gör dem perfekta för dig som reser med känsliga föremål eller vill vara säker på att innehållet skyddas.


Möjlighet att organisera


Med en 80 liters resväska får du mycket utrymme för att organisera ditt bagage. Flera av våra modeller har många fack och avdelare, vilket underlättar för dig att hålla koll på dina saker. Dessutom erbjuder en del av våra resväskor med hjul i denna storlek kompressionsremmar som håller ditt bagage säkert på plats under resan.


Förutom våra 80 liters väskor, erbjuder vi också alternativ från 120 ner till 50 liter, inklusive storlekar som 100, 90, 70, 65 och 60 liter.

 

Vi hittade inga produkter för ditt val.
© 2024 Copyright Vajper förbehåller sig alla rättigheter.