Blog

 1. Fördelar med två respektive fyra hjul

  Resväskor med två hjul och fyra hjul har båda sina egna fördelar.

  Två hjul:

  Manövrerbarhet: Resväskor med två hjul är enklare att manövrera på ojämnt eller ojämnt underlag. De är bra för att rulla över trottoarkanter eller grusvägar.
  Mindre benägna att vända: Eftersom de har färre hjul är resväskor med två hjul mindre benägna att vända eller tippar åt sidan när de är fullastade eller när man går i lutningar.


  Fördelar med att välja en resväska med fyra hjul:

  Stabilitet: Resväskor med fyra hjul är mer stabila när de står upprätt. De kan stå av sig själva och behöver inte lutas mot något.
  Enkel rörlighet: Dessa väskor är mycket enklare att manövrera på jämnt underlag som flygplatsgångar eller hårda golv. De glider smidigt i sidled och gör det lättare att navigera trånga utrymmen som flygplansgångar eller tågstationer.

  Mindre belastning på armar: Eftersom de kan rullas bredvid dig istället för att dras bakom dig, minskar resväskor med fyra hjul

  Läs mer »
 2. Storleksguide för resväskor

  Storleksguide

  STORLEKSGUIDE FÖR RESVÄSKOR
  Går du i tankarna på att köpa en ny kabinväska eller eller kabinväska men är osäker på viiken storlek du ska välja? Vi har sammanställt lite underlag som vi hoppas ska hjälpa er att välja rätt storlek som passar just era unika behov- 

  Vi har ett stort utbud av resväskor. Börjar fundera på hur många ombyten som du vill ha plats för 

  Ofta tar kläderna mest plats i väskan.  Beroende på hur många ombyten du behöver kunna ha med dig är därför en viktig fråga. Ställ dig sedan frågan hur länge du ska vara borta, vad du ska göra på resmålet och vilket klimat råder. Ju kallare det är, desto mer plats kommer kläderna att ta upp i packningen.

  Man brukar säga att det räcker med en rejäl kabinväska om du bara ska

  Läs mer »
© 2024 Copyright Vajper förbehåller sig alla rättigheter.