Resväskor för barn

Planerar du en resa med ditt barn snart? Då är det dags att hitta den perfekta resväskan. I vårt utbud hittar du allt från roliga barnresväskor med hjul till praktiska kabinväskor för barn, alla speciellt anpassade för små händer. Oavsett om du söker en mindre resväska för helgtrippen eller en större modell för längre äventyr, har vi något som möter dina behov. För den lilla tjejen där hemma? Vi erbjuder även trendiga resväskor designade för tjejer. Starta resan med stil!
Visa Mer..
Visa Mindre


Resor är spännande för barn, men med rätt väska blir det både roligare och enklare. Vårt sortiment av resväskor för barn är skapat inte bara för att se bra ut, utan även för att vara funktionella för både barn och föräldrar.


En resväska för ditt barn är en ovärderlig följeslagare på era äventyr. Med genomtänkt design blir resväskan snabbt barnets bästa reskompis. Vi erbjuder bland annat barnresväskor med hjul som ditt barn enkelt kan rulla på flygplatsen, samt rullväskor som barnet kan sitta på när de behöver en paus.


Oavsett om det handlar om storlek eller design har vi ett brett utbud att välja från. Våra väskor sträcker sig från mindre modeller perfekta för korta utflykter till större alternativ där allt från kläder till leksaker får plats. Om ditt barn gillar unika detaljer erbjuder vi även resväskor med charmiga motiv och mönster.


När det kommer till kabinväskor, som hjälper dig att undvika incheckat bagage, är vår serie designad för att barnets ägodelar ska förvaras säkert och vara lättåtkomliga under resan. De passar perfekt i överhandshyllan.


För att ge ytterligare trygghet är många av våra barnresväskor utrustade med säkerhetsfunktioner såsom reflexer, justerbara remmar och ergonomiska handtag. Med vadderade innerfack och slitstarka material kan du känna dig trygg med att ditt barns tillhörigheter är i goda händer.


Oavsett om du söker en slitstark trolleyväska som ditt barn kan använda år ut och år in, eller en väska som ditt barn stolt vill bära vid din sida, finns något för alla i vårt sortiment. Upptäck vårt breda utbud av resväskor för barn och hitta den perfekta resekompisen för ditt barn idag!

 

 

Vi hittade inga produkter för ditt val.
© 2024 Copyright Vajper förbehåller sig alla rättigheter.