Resväska set

Planerar du din nästa resa? Vårt sortiment av resväska set har precis det du behöver för att resa smidigt. Oavsett om du behöver ett 3-delars set för hela familjen eller ett 2-delars set för en kortare utflykt, hittar du något som matchar dina behov hos oss. Våra bagageset är inte bara funktionella; de kombinerar även kvalitet med attraktiva priser. För de som reser med en budget i åtanke, erbjuder vi högkvalitativa men prisvärda resväska set.

Visa Mer..
Visa Mindre

För dig som vill resa med stil och samordnade väskor, är vårt utbud av resväska set bland de mest omfattande.


Antal delar


Valet av resväska set beror på antalet delar i setet. Ett 3-delars set är idealiskt för flexibel packning oavsett reslängd. Reser du lätt eller planerar en kortare vistelse? Då kan ett 2-delars set vara det rätta valet för dig.


Budget


Kom ihåg att ett högre pris inte alltid innebär högre kvalitet. Men i vårt sortiment finns det kvalitativa och samtidigt prisvärda resväska set. Om du vill göra ett kostnadseffektivt köp utan att ge avkall på kvalitet, ta en titt på vårt utbud.


Typ av resa


Ditt reseäventyr kan influera ditt val av resväska set. Reser du med barn? Då kan ett speciellt set för barn vara lämpligt. För affärsresenären kan en kombination av resväskor med kabinväskor som har datorfack passa bäst.


Märken och tillverkare


I vårt utbud hittar du flera framstående märken inom väskindustrin. Från välkända namn som Samsonite, Epic, Cavalet, American Tourister till Delsey. Varje märke erbjuder sina unika egenskaper och design, så det är värt att utforska alla dina alternativ.

 

 

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-1 av 31

Fallande ordning
Sida
Per sida
© 2024 Copyright Vajper förbehåller sig alla rättigheter.