Inställning Tsa lås

Hur ställer jag in mitt kombinationslås?

Här nedan hittar du olika instruktionsfilmer för hur olika lås från Samsonite ställs in.

BRA ATT VETA
 
 
TSA-Lås

Känner du till att tullverket kan bryta upp din gamla resväska utan att ersätta dig för detta?? Regleverket tillåter tullen att öppna din resväska med våld om så krävs. Det finns som tur är säkerhetsåtgärder för  att undvika detta. 


Mått på resväskor

Måtten på resväskorna är oftast beräknat inkluderat hjul, bärhandtag och andra utstickande detaljer. Alltså kan det inre måttet variera från det som står i måttbeskrivningen på resväskan. Om du är osäker på måttet på väskan du är intresserad av, så är du välkomen att kontakta oss via vår kundtjänst så hjälper vi dig att välja rätt väska. 

E-post: info@vajper.com

Dags att byta ut din  resväska?

Har du en gammal resväska där hemma som hängt med i många år? Då är det hög tid att byta ut den till nästa resa!

Senaste åren har utvecklingen gått väldigt fort och dagens resväskor är betydligt smidigare på flera sätt. Nedan följer en beskrivning av den nyare resväskans fördelar samt vad du behöver veta när du ska välja resväska.

Vad ska jag göra om jag blir sjuk eller råkar ut för en olycka?

Spara eventuella kvitton för läkarvård för att kunna få ersättning av försäkringsbolaget. Försäkringsbolagens larmcentraler kan också hjälpa till med kontakter och arrangera sjuktransporter. Ambassaden eller konsulatet kan hjälpa till med kontakt med anhöriga, sjukhus och myndigheter.


Hur ska väskan packas?

Det kan tyckas att det ska vara enkelt att packa sin väska, men ofta kan man behöva tänka till lite extra på hur man ska utnyttja resväskans yta för att få plats med allt och även skapa en bra överblick. 

Ett flertal av sortimentets packsystem hjälper dig med detta och du sparar samtidigt tid på att slippa stryka om dina kläder när du kommer fram.

© 2023 Copyright Vajper reserves all rights.